Als je precies wilt weten wat arbeidsmediation kost kijk dan even op mediationkosten

Arbeidsmediation

Conflict op het werk?

Heb je een conflict met je werkgever? Dan is arbeidsmediation een mogelijke optie.

Heb je een conflict als werknemer met je werkgever of leidinggevende? Aarzel dan niet lang om het conflict op te lossen. Een conflict kan snel escaleren tot een hoog oplopende ruzie.

De sfeer wordt er niet beter op en kan leiden tot ziekteverzuim. Hierdoor wordt de situatie waar je je in bevindt er niet beter op.

Heb je als werkgever of als leidinggevende een conflict met een medewerker? Probeer dat dan eerst zelf op te lossen. Ga met elkaar in overleg . Lukt dat niet dan is het tijd tot nadenken over het vervolgtraject, zoals arbeidsmediation.

Conflicten leiden tot daling van de productiviteit. Lees verder…

Preventive mediation

Hoe voorkom je een conflict?

Is een kwestie nog geen echt conflict maar is er een vermoeden dat de spanningen hoog kunnen gaan oplopen door de problemen op het werk of met je werkgever? Dan is preventieve mediation te adviseren. Wacht niet te lang met het bespreekbaar maken van de kwestie.

Mediation is heel geschikt om tot een gezamenlijke gedragen oplossing te komen waardoor escalatie van de kwestie kan worden voorkomen.

Een slechte en moeizame communicatie, een moeilijke samenwerking; je verliest het plezier in je werk. Je weet dat het bespreekbaar gemaakt moet worden. Hoe doe je dat? En hoe voorkom je een later conflict?

Preventie mediation is het op tijd in gesprek gaan op zoek naar een mogelijke oplossing ter voorkoming van kwestie en conflicten. Lees verder…

Exit-mediation

Uit elkaar gaan, hoe dan?

Exit-mediation. Je hebt je best gedaan als werkgever en je hebt alles gegeven als werknemer tijdens de mediation.
Jullie komen niet tot een oplossing voor de problemen op het werk en hebben beide uitgesproken dat het beter is om uit elkaar te gaan.

Dat is natuurlijk geen leuk moment. Het is echter wel een oplossing voor het conflict wat jullie hebben. Belangrijk is alles te bespreken wat opgenomen moet worden in de arbeidsrechtelijke  vaststellingsovereenkomst.

Nadat de voorwaarden besproken zijn en daarover een akkoord is bereikt kunnen jullie weer de toekomst tegemoet treden. Lees verder…

HR-Diensten

HR-diensten nodig?

Bent u nog niet toe aan een eigen HR-afdeling? Heeft u nog niet de juiste HR diensten? Laat mij u van dienst zijn. Ik kan een aantal zaken voor u oppakken. Hierdoor heeft u tijd voor de commerciële en organisatorisch aspecten binnen uw bedrijf.

Voor de verschillende HR diensten die apart of in een combinatie afgenomen kunnen worden. Lees verder…

Stuur mij een e-mail en ik neem ze snel mogelijk contact op
Bel mij, maar kan ik even niet opnemen dan bel ik je snel terug