Als mediator help ik mensen een oplossing te vinden voor hun arbeidsconflict. Het corona virus staat persoonlijk contact in de weg. Wat nu?

Om verspreiding van het Corona virus tegen te gaan zijn er verre gaande maatregelen. Als mediator heb ik direct te maken met contacten waardoor besmetting mogelijk is. Ik zal dus de aankomende tijd, tot nader order, mijn werkzaamheden voortzetten via telefoon, app’s en video calls.

Heeft u een arbeidsconflict en wilt u dit oplossen door middel van mediation dan kan dat. Laat het conflict niet doorlopen. Ga voor de oplossing. Natuurlijk heeft u vragen over on-line mediation. Ik heb er een aantal opgenomen in de FAQ over on-line mediation. Staat uw vraag er niet bij, bel dan naar 0625041551 en ik zal mijn best doen u zo goed mogelijk te antwoorden.

VEEL GESTELDE VRAGEN OVER ON-LINE MEDIATION EN HET CORONA VIRUS

Hoe ga ik als arbeidsmediator met het corona virus om?

Ik volg de richtlijnen van het RIVM en de regering.

Online Arbeidsmediation.

Online Arbeidsmediation doe ik met behulp van een programma Whereby.  Ik stuur jullie een link en op een afgesproken tijd logt eenieder in. We hebben beeld en geluid en kunnen dus goed communiceren. Het kan op jullie computer, laptop, iPad en je mobile telefoon.

Fysieke aanwezigheid

Als arbeidsmediator werk ik in heel Nederland, hierdoor ontmoet ik veel mensen uit verschillende regio’s. Dat is nu niet aan te raden.
Ook het afstand houden, 1,5 meter, is iets wat niet onmogelijk is maar een fout is snel gemaakt. Ter bescherming van anderen en mijzelf heb ik daarom besloten mijn afspraken te verplaatsen. In ieder geval tot 6 april. Wellicht langer. Indien gewenst is online arbeidsmediation mogelijk.

Hoelang duren deze sessie's?

Niet langer dan een uur. Bij fysieke bijeenkomsten is het makkelijker geconcentreerd te blijven dan tijdens een video verbinding daarom is het beter deze te beperken tot maximaal 1 uur. Vanwege het niet hoeven reizen kunnen we deze online mediation wellicht korter op elkaar doen volgen. 2 x per week?

Is arbeidsmediation toch mogelijk?

Arbeidsmediation is zeker nog mogelijk. We kunnen elkaar bellen, chatten, app’s gebruiken of online arbeidsmediation toepassen.

Liever geen online mediation?

Als je dit niet wilt dan begrijp ik dat. In samenspraak met alle betrokkenen kunnen we kijken of we het verder uitstellen of dat we het op een andere manier kunnen doen. Misschien per telefoon?