REVIEWS: wat anderen over mij schrijven.


Anton Kolomiets

Aad heeft ons snel en goed geholpen. Ons personeelslid werkte niet mee aan de re-integratie en heeft meteen na het eerste mediationgesprek ervoor gekozen om dat wel te doen. Aad laat de werkgever en werknemer aan het woord en stuurt alleen bij waar noodzakelijk


Dominic

Super bedankt voor de mediaton! Voelde mij zeer fijn met u erbij, hopelijk heb ik u niet meer nodig maar mocht het in de toekomst wel zo zijn dan weer ik u te vinden! Echt een aanrader.


Ilse Overbeeke

De ondersteunende voorbereidingen in de aanloop naar het gesprek en de rol die Aad in het gesprek nam, gaf ons als deelnemers in de mediation de ruimte om te focussen op de problematiek die uitgesproken moest worden. Daarmee is ook ruimte gekomen voor goede oplossingsrichtingen die we verder gaan oppakken. Na 1 mediationsessie kunnen we weer verder met elkaar.Dank daarvoor.


Henderike

“Mediation is nooit een prettig traject. Door de kalme begeleiding van Aad en zijn doorpakkende stijl van handelen zijn wij als partijen op een adequate manier uit elkaar gegaan. Zo kan het dus ook”


Ingeborg Brekelmans-van Riel

Goede communicatie en goed bereikbaar


Gabriel Tchagiachvili

“Meneer Van Dam heeft mijn madition georganiseerd en begeleidt.
Voorafgaand van mediation heef Aad ons goed geïnformeerd over het doel, voorwaarden en het verloop van madiaton. Tijdens madiaton gespreken heef Aad er voor gezorgd dat we de deelnemers ons ontspannen en veilig voelden.
Aad heeft geholpen om ingewikkelde vraagstukken zo duidelijk mogelijk te formuleren dat de vraagstukken en de stellingen voor deelnemers eenduidig interpreteerbaar en duidelijk was. Hiermee heeft Aad aan zijn rol als Matiator uitstekend vervuld..”


Justine Westen

“Helder en duidelijk over de mediation. Toen bemiddeling geen uitkomst bleek, goede begeleiding bij de vaststellingsovereenkomst.”


Anoniem

Aad is een prettig persoon en rustige gespreksleider. Hij probeert in de mediation beide partijen recht te doen door hen voldoende te horen met als doel tot een goede oplossing te komen. Hij handelt eerlijk, open en integer. Het contact om te komen tot afspraken is snel en effectief. Als er meerdere belanghebbenden aanschuiven, wordt er keurig een geheimhoudingsverklaring getekend. Ruimte voor deze belanghebbenden in het gesprek mag wat beperkter gehouden worden.


Karin Smit

“Ik heb de twee mediation gesprekken met mijn werkgever en dhr. Van Dam als zeer waardevol ervaren. Dhr. Van Dam stuurt waar nodig is in het gesprek, maar is uiterst neutraal. Door deze mediation is mijn arbeidsconflict voor alle partijen op een fijne wijze opgelost.”


Miranda Sordam

Geen oordelen, realistische aanpak en doorpakken waar nodig. Prettige en respectvolle samenwerking naar alle partijen.


Vanessa Pieters

Prima communicatie, helder en neutraal.


Bos Wieldrecht

“Duidelijke communicatie, geen poespas maar duidelijk proberen tot een oplossing te komen. Ook weten wanneer iets wel of geen nut heeft om door te zetten.”


Erik de Weerd

“Aad is een heel betrokken mediator die op zoek gaat naar wat het beste is voor alle partijen en hierin heel open en eerlijk. Voor, tijdens en na afloop van de mediation heeft Aad een hele rustige manier van communiceren waardoor je je gelijk op je gemak voelt. Aad, heel erg bedankt voor alles en succes met volgende opdrachten! Groet Erik”


Anneke Koteris

“Vlotte afhandeling van dossier, prettige communicatie”


Nelleke Groenewegen

“Afspraken vooraf waren duidelijk. Mediation had structuur, was niet oordelend naar personen, bood veiligheid en gaf ruimte. Oplossingsgericht naar inhoud en relatie. Ook nazorg.”


Hellemond Sport

“Duidelijk, betrouwbaar, proffesioneel, snelle reactie, aanrader!”


Pieter Vierstraete

“Aad van Dam is als bemiddelaar voor ons opgetreden en heeft onderhandeld met leveranciers om kostenbesparingen te behalen in combinatie met de juiste leveringsvoorwaarden en overeenkomsten. Met zijn kennis van de markt, geduld en rustige benadering was Aad voor ons de ideale partner en hij heeft de onderhandelingen met een buitengewoon resultaat tot een einde gebracht. – Pieter Vierstraete (LUMIÈRE PUBLISHING NV)”

Scroll naar boven