arbeidsmediator, Van Dam Mediation
Pictogram Van Dam Mediation

Arbeidsmediation doe ik niet als een hobby. Arbeidsmediation is niet iets wat je erbij doet om wat extra te verdienen. Het is mijn beroep.
-Aad van Dam-

IK BEN ER VOOR JULLIE, ONPARTIJDIG EN NEUTRAAL, PROFESSIONEEL!

Ik neem mijn vak als arbeidsmediator serieus. Tenslotte gaat het om mensen die op hun werk in een arbeidsconflict zitten. Hun baan kan mogelijk op het spel staan. Ontslag dreigt. Een ramp! Daarom doe ik dit werk serieus en uiterst professioneel. Fulltime help ik mensen die een arbeidsconflict hebben de oplossing te vinden, waarna je weer met plezier naar het werk gaat. Missie geslaagd!

Aad van Dam voldoet als ADR Register Mediator, met de specialisatie arbeidsmediation, aan de toetredingseisen van zowel het landelijk MfN register als het Internationale ADR-register.

Als arbeidsmediator help ik betrokken partijen een oplossing te vinden voor de kwestie of het conflict waar ze zich in bevinden. Het geeft mij voldoening als er een oplossing gevonden kan worden. Gedurende mijn werk als arbeidsmediator heb ik ruime recht en wetskennis opgedaan, deze kennis mag bij een professionele mediator zeker niet ontbreken.

Specialisatie betekent dat ik uitsluitend arbeidsmediations doe. Je hebt aan mij dus een specialist.

Jullie belangen

Tegenstrijdige belangen (standpunten), weerstand en pressie zijn zaken waar ik als mediator dagelijks mee te maken heb en kan daar uitstekend mee omgaan. Als arbeidsmediator ben ik onafhankelijk en onpartijdig en straal dat zeker uit met respect voor betrokken partijen en hun belangen. Binnen arbeidsmediation is de geheimhoudingsplicht en vertrouwelijkheid een belangrijk onderdeel.

Ethisch

Tijdens mijn carrière heb ik veel gereisd en gewerkt met verschillende culturen uit Azië, het Midden-Oosten, Oost-Europa en Zuid-Amerika. Ik hou van het verbinden en het opbouwen van een netwerk met mensen uit alle geledingen van de samenleving en behandel iedereen met integriteit, gelijkheid en respect.

Werkwijze

Neem contact met me op en we maken een afspraak met het starten van een intakegesprek. Tijdens dit individuele intakegesprek informeer ik jullie over het mediation proces, maximaal een 1/2 uur. Kiezen jullie voor mij als jullie arbeidsmediator dan starten we met het prikken van een datum om met elkaar in gesprek te gaan. Mogelijk zijn enkele gesprekken nodig om tot een oplossing te komen.

Nederlands / Engels

Zowel in woord als schrift is communiceren in het Engels geen probleem. Mijn vrouw is geboren in de Verenigde Staten, en is inmiddels al 35 jaar in Nederland. We hebben twee volwassen zonen (30 en 25 jaar) die tweetalig opgevoed zijn.

Kennis, ervaren, professioneel

Mijn kennis en ervaring als ondernemer en professioneel mediator maken mij uitstekend geschikt de juiste persoon te zijn om jullie te helpen een oplossing te vinden voor de kwestie of conflict dat speelt.

Arbeidsmediation nieuws

Ik schrijf ook over arbeidsmediation en plaats die op social media, lees ze hier.

Heb je nog vragen?

Ga naar de pagina vragen. en kijk of je vraag erbij staat. Niet dan kan je mij altijd contacten. Lees ook mijn reviews.

Wil je met mij contact opnemen stuur mij dan een bericht via het contact formulier of per email.

Scroll naar boven